"Ο πήχης έχει μπει πιο ψηλά"(audio)

από Γιώργος Γκάτος

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ποδοσφαίρου, έκανε τον απολογισμό της περσινής χρονιάς και έθεσε τους στόχους της φετινής

Ο Δημήτρης Καραμανλής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή AllAboutARIS On Air και τον Libero 107,4 FM. 

Για την έναρξη της  προετοιμασίας:

 “Μαζί με τον κ.Αλεξιάδη και τον κύριο Παπαδόπουλο δεν σταματήσαμε καθόλου το καλοκαίρι. Από την στιγμή που έγινε η τελετή λήξης της περσινής σεζόν, ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Πλέον έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα, σε ότι αφορα προπονητές, γήπεδα και ιματισμούς. Περιμένουμε τις 17 Αυγούστου για να ξεκινήσει η προετοιμασία των τμημάτων 2002,2003,2004.”

Για την πετυχημένη περσινή χρονιά και τους στόχους της φετινής σεζόν:

“Φέτος, λόγω και των περσινών αποτελεσμάτων που φτάσαμε σε ένα πολύ καλό-ανέλπιστο-επίπεδο, ο πήχης έχει μπει πιο ψήλά, θεωρώ ότι η φετινή σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή.”

Για τους προπονητές:

“Οι προπονητές, εφόσον η πορεία η περσινή ήταν επιτυχημένη, θα είναι οι ίδιοι εκτός από ένα τμήμα αφού είμαστε ευχαριστημένοι. Ευελπιστούμε φέτος ότι θα έρθουν και νέα παιδιά στην ομάδα αφού έχει εκτιμηθεί το έργο των τελευταίων ετών.”

Για την κινητικότητα στις νέες εγγραφές:

“Ναι πραγματικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις νέες εγγραφές και αυτό μας κάνει να συνεχίζουμε με τον κ.Αλεξιάδη γιατί έχει εκτιμηθεί το έργο μας. Υπάρχουν και παίκτες από άλλες ακαδημίες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε εμάς, απλά δεν έχουν ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους. Υπάρχει μεγάλη εισροή παικτών.”

Για συνεργασίες με άλλες ακαδημίες:

“Έχουμε ήδη κάποια προγραμματισμένα ραντεβού με συλλόγους περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Ο σκοπός μας είναι να γίνουν και άλλες συνεργαζόμενες ακαδημίες με τον ΑΡΗ για να μπορούμε να αντλούμε παίκτες από αυτές. Εμείς με τη σειρά μας θα τους προσφέρουμε τεχνογνωσία ως συνεργαζόμενοι σύλλογοι.”

Για συμμετοχές σε τουρνουά:

“Συμμετείχαμε και φέτος και πέρσι στο Elite Neon στην Αθήνα και πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα. Σε αυτά τα τουρνουά υπάρχουν υπεύθυνοι από άλλες ομάδες και βλέπουν και αξιολογούν τα αποτελέσματα των ακαδημιών του ΑΡΗ. Θεωρώ ότι και φέτος θα μας καλέσουν. Εμείς θέλουμε να πάμε να αποδείξουμε την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας.”

Για τις νέες φανέλες που είναι οι ίδιες με αυτές της ομάδας του 1970:

“Θα γίνει και επίσημα η παρουσίαση αυτή της φανέλας. Την κάναμε ως συλλεκτική των ακαδημιών. Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούριο με τον κ. Αλεξιάδη. Με αυτό τον τρόπο τιμούμε και τον ΑΡΗ του 1970 και τους κυπελλούχους. Κάνουμε τους παλιούς να θυμούνται τις χρυσές στιγμές του συλλόγου, αλλά και τους νεότερους να μαθαίνουν για ποιο λόγο έγινε αυτή η φανέλα.”

Για την προώθηση παικτών σε μεγαλύτερα τμήματα υποδομής:

“Ο στόχος των ακαδημιών είναι να μπορούν να βγαίνουν ταλέντα ώστε να βοηθήσουν τη μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα είμαι περήφανος γιατί κάποια παιδιά απο την ομάδα του “2001”, θα αγωνιστούν στην κ17 και την κ19. Μας γεμίζει περηφάνεια και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο.”

Για την βράβευση από τον ΑΣ:

“Αυτή η κίνηση από τον ΑΣ ήταν για μένα συγκινητική. Ευχαρίστησα τον κ.Ψηφίδη και όλο το ΑΣ. Για πρώτη φορά τιμήθηκαν οι έφοροι και αναγνωρίστηκε το έργο τους. Βρήκαμε ευκαιρία και γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους έφορους και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη κίνηση του ΑΣ.”

Για την προσπάθεια του αντρικού τμήματος του ΑΡΗ:

“Παρακολουθώ την μεγάλη ομάδα. Την παρακολουθώ και είμαι ένας μέρος αυτής όπως και όλοι οι φίλαθλοι. Πέρασε δύσκολες στιγμές ο σύλλογος και ευελπιστώ η ομάδα φέτος να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Superleague.”

Προτεινόμενα Άρθρα