Εκτός προημιτελικών η Εθνική Νεανίδων

από Γιώργος Γκάτος

Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές η Ελένη Καφαντάρη

Η Εθνική Νεανίδων παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη κόντρα στη Σουηδία και ηττήθηκε με 72-61, μένοντας εκτός προημιτελικών.  

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων στον αγώνα των “16” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας ήταν εξ αρχής δύσκολη, κόντρα στην Σουηδία. Ο βαθμός δυσκολίας επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τις Σκανδιναβές να “χτίζουν” διαφορά από τα πρώτα λεπτά και την “γαλανόλευκη” να κυνηγά στο σκορ (22-10, 10′).

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, όμως, η Εθνική δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και ηττήθηκε με 72-61, ένα αποτέλεσμα το οποίο αφήνει εκτός οκτάδας την “γαλανόλευκη”, η οποία θα παλέψει πλέον για τις θέσεις; 9-16. Κι όλα αυτά, σε μια αναμέτρηση όπου η προπονήτρια της Εθνικής, Ελένη Καφαντάρη, αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, έχοντας παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.

Η Έλενα Τσινέκε ήταν αυτή που ξεχώρισε από την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έπαιξε και στα 40 λεπτά του αγώνα! Την ακολούθησαν οι Κούκη και Αναστασοπούλου, με 14 και 13 πόντους, αντίστοιχα, με την Εθνική να είναι πολλή άστοχη, έχοντας 24/72 σουτ!

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 34-24, 60-42, 72-61

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα