Μεταγραφές με την σφραγίδα Γιαννάκη

από AllAboutARIS

Την ώρα που ακόμα αναζητείται λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοινώθηκε ακόμα μία μεταγραφή, του Κάιλ Γουίβερ και έφερε χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας. Μία μεταγραφή που φέρει την σφραγίδα του Παναγιώτη Γιαννάκη από όλες τις πλευρές.

Ο “Δράκος” ξέρει την κατάσταση και έχει πάρει… πάνω του την υπόθεση μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Μπορεί να περιμένει ακόμα να υλοποιηθεί το πλάνο όσον αφορά το οικονομικό αλλά ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Και για να το κάνει αυτό έχει βγει… μπροστά και πέρα από το κύρος και την προσωπικότητα του, βάζει και τις προσωπικές του σχέσεις για να μπορέσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Κάτι τέτοιο ισχύει και στις δύο μεταγραφές του ΑΡΗ, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Κάιλ Γουίβερ. 
Οι δύο αθλητές εκπροσωπούνται από την εταιρεία Octagon η οποία έχει στην Ελλάδα ως εκπρόσωπο της τον Γιώργο Πάνου, ο οποίος ήταν προπονητής και μάλιστα είχε μία άριστη συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα, της οποίας αποτέλεσε μέλος του τεχνικού τιμ στην τεράστια επιτυχία του Παγκοσμίου του 2006, όταν η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό από την Ισπανία. 
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης λοιπόν έχοντας άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Πάνου, προσπάθησε και πέτυχε να κλείνει δύο καλές μεταγραφές, του Βασιλόπουλου και του Γουίβερ, βάζοντας ουσιαστικά μπροστά το κύρος του, το οποίο λειτούργησε ως “ασπίδα” κόντρα στο θολό τοπίο που επικρατεί στο οικονομικό και έτσι πέτυχε δύο καλές συμφωνίες.

Προτεινόμενα Άρθρα