"Ο Ζιντάν μοιάζει με Γερμανό με αυτά που μας κάνει στην προπόνηση"

από AllAboutARIS

Την σκληρή δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και τις γερμανικές μεθόδους του Ζιντάν, σχολίασε ο διεθνής Γερμανός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος.

Για τις απαιτήσεις του προπονητή: “Δουλεύουμε πολύ σκληρά, ειδικά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Μερικές φορές ο Ζιντάν μοιάζει με Γερμανό με αυτά που μας κάνει στην προπόνηση. Την περασμένη σεζόν ήμουν πολύ καλά και αυτή η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σημαντική μακροπρόθεσμα. Πρέπει να δείχνουμε αυτή την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στους αγώνες”. 

Για το παιχνίδι κόντρα στους επίλεκτους του MLS: “Είναι σημαντικό για να προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που έρχονται. Αυτή η λίγκα έχει βελτιωθεί πολύ, υπάρχουν μεγάλες πόλεις και μεγάλες ομάδες και οι παίκτες το απολαμβάνουν εδώ. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι στο επίπεδο της Λα Λίγκα ή της Μπουντεσλίγκα, αλλά βελτιώνονται συνέχεια”.

Για τη στήριξη των οπαδών: “Πιστεύω ότι όπου και να πάμε πάντα μας στηρίζουν οι οπαδοί μας και είναι πολύ όμορφο το πόσο μας αγαπάει ο κόσμος σε όλα τα μέρη της γης”.

Προτεινόμενα Άρθρα