Η τελευταία χρονιά του Νέτο

από AllAboutARIS

Ο βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει στον ΑΡΗ την καριέρα του αλλά μένει στο ποδόσφαιρο. Θα ασχοληθεί με την προπονητική και η φετινή χρονιά θα έχει και τη μορφή εκπαίδευσης δίπλα στον Σπανό.

Το τέλος στην πλούσια και μακρά καριέρα του αποφάσισε να βάλει στο φινάλε της φετινής σεζόν ο Ντάρσι Νέτο. Ο αγαπημένος βραζιλιάνος των φίλων του ΑΡΗ, που ουσιαστικά έχει πολιτογραφηθεί έλληνας από το 2007 που ήρθε πρώτη φορά στα μέρη μας, κρεμάει τα παπούτσια του και όπως όλα δείχνουν θα το κάνει στον ΑΡΗ με τον οποίο έχει συνδυάσει την παρουσία του στην Ελλάδα. Ο Νέτο το έχει συζητήσει τόσο με τον Δημήτρη Σπανό και τον Παύλο Μυροφορίδη όσο και με την διοίκηση εκφράζοντας την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο δεύτερο σπίτι του. Επιθυμία που μάλλον θα γίνει αποδεκτή με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του βραζιλιάνου ολοκληρώθηκε στις 30/6.

Ο Βραζιλιάνος θα μείνει με ένα συμβολικό ποσό φέτος και παράλληλα θα παρακολουθεί τις προπονήσεις και από άλλο μάτι αφού έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική και παράλληλα να αρχίσει να παίρνει τα σχετικά διπλώματα. Αν χρειαστεί φυσικά να βοηθήσει και σε κάποια παιχνίδια ασφαλώς και θα το κάνει αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του Σπανού.

Προτεινόμενα Άρθρα