Oλοκληρώνεται το ρόστερ, ξεκινάει η προετοιμασία

από Γιώργος Γκάτος

Τριπλή ενίσχυση περιλάμβανε η χθεσινή μέρα

Την Δευτέρα (31/7) η ομάδα θα μεταβεί στα 3-5 πηγάδια στη Νάουσα, για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν που έχει ως σκοπό την επάνοδο της ομάδας στην Superleague.

Ο Δημήτρης Σπανός μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη, αξιολόγησαν το ρόστερ της περασμένης χρονιάς και προχώρησαν σε αρκετές προσθήκες. Οι “κίτρινοι” έχουν ανακοινώσει 14 ποδοσφαιριστές σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, με τους Λώττα, Ντάγκρα και Πίντο να είναι οι τελευταίο χρονικά.

Η ομάδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, θα οδηγηθεί στην προετοιμασία της έχοντας ολοκληρωμένο ρόστερ πριν ακόμα τελειώσει ο Ιούλιος. Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει πολύ χρόνο για να “συνθέσει” το αγωνιστικό κομμάτι και να δημιουργήσει μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, ανταγωνιστική από τα πρώτα παιχνίδια με βασικό στόχο την άνοδο.

Προσθήκες δεν αναμένονται στο κοντινό μέλλον. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχει κάνει τις επιλογές του και αναμένεται να προχωρήσει σε έξτρα πινελιές αν χρειαστεί.

Ερωτηματικά υπάρχουν αρκετά. Ο Νίκος Καράμπελας έχει δεκαπενθήμερη άδεια για να βρει νέα ομάδα. Ο Λούκα Μιλούνοβιτς ενώ δεν υπολογιζόταν, φαίνεται να παραμένει στην ομάδα. Τα τυπικά απομένουν για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη. Ο Ντάρσι Νέτο, του οποίου το συμβόλαιο έληξε, θα δοκιμαστεί και θα αποφασιστεί το μέλλον του. Ο Ούγκο Σόουζα, που είναι ανεπίσημα στο στόχαστρο ομάδων, είναι πολύτιμος στο πλάνο της ομάδας και κανείς δεν θέλει να παραχωρηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα