Οργή και αηδία! Άλλαξαν τον ΚΑΠ για να ανέβουν οι δεύτεροι!!!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Και οι Αρειανοί μαλώνουμε μεταξύ μας…

Σας τα έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, αλλά τις περισσότερες είναι φυσιολογικό και ο κόσμος του ΑΡΗ να έχει κουραστεί και να μην ασχολείται. Είδαμε και φέτος όσα έγιναν με Λαμία κτλ. Με Λεβαδειακό, ακόμα και με την αδειοδότηση και τις αποφάσεις που άλλαξαν από Δευτέρα σε Τρίτη. Είναι φυσικολογικό ο κόσμος να μην πιστεύει ότι πάντα φταίνε άλλοι για τα δεινά στην ομάδα. Και είναι αλήθεια. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Φταίνε τα δικαιώματα που δίνεις ως ομάδα και οι παράγοντές σου που είναι αδύναμοι και ανίκανοι σε πολλές περιπτώσεις. Όμως ο πόλεμος είναι απροκάλυπτος και ακριβώς για να μην ξεφτιλίζονται πολλοί έχουν ποντάρει στην εσωστρέφεια εντός ΑΡΗ.
Η ΕΠΟ πριν από λίγο έστειλε το νέο ΚΑΠ στις ομάδες. Ανάμεσα σε άλλα στην παράγραφο 6 που έχει να κάνει με την συμμετοχή ομάδων αναφέρει ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!

Σας θυμίζει κάτι; Όταν ο ΑΡΗΣ ήταν δεύτερος και ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, άλλαξαν τον ΚΑΠ και έγραψαν ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ!!! Και μετά από ενα χρόνο το ξαναλλάζουν και γράφουν ότι ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθεί και ο τελευταίος ΑΡΕΙΑΝΟΣ το στημένο σκηνικό;

Προτεινόμενα Άρθρα