Μπαρτσελόνα: "Νεϊμάρ μείνε…"

από AllAboutARIS

Ο Νεϊμάρ είναι το πρόσωπο των ημερών σε Βαρκελώνη και Παρίσι με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπερτομέου να τον παρακαλάει να μείνει… Τι θέλει ο Βραζιλιάνος, τι είπε ο Έμερι;

Ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο παραμένει το θέμα της μεταγραφής ή όχι του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βραζιλιάνοι καθημερινώς στέλνουν τον συμπατριώτη τους στην πόλη του φωτός και στην Ισπανία τον κρατούν στο Καμπ Νου…

Το σήριαλ με τον διεθνή φορ συνεχίζεται με το σημερινό επεισόδιο εκ Βαρκελώνης να αναφέρει πως έγινε συνάντησε στον αέρα (στην κυριολεξία) ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπερτομέου και τον Νεϊμάρ.

Συνάντηση στον αέρα!

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην πτήση “IB2836” με προορισμό το Νιου Τζέρσεϊ. Το Airbus 340 έχει μόλις 46 θέσεις που αφορούν τα μέλη της αποστολής της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ να είναι χαλαρός και να φοράει ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου και ακουστικά.

Ο Νεϊμάρ έκατσε δίπλα στον Ντάγκλας, τον μοναδικό Βραζιλιάνο στο αεροπλάνο και ο σούπερ σταρ των Καταλανών δεν έδειχνε τόσο άνετος. Δεν ήθελε να μάθει τίποτα και για κανέναν, όμως, ο Μπερτομέου του είπε να παραμείνει στον σύλλογο.

Η βραζιλιάνικη παροικία στο Παρίσι

Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως η Βαρκελώνη δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες του, οι συμπατριώτες του στην ομάδα είναι ελάχιστοι (ένας) και δεν αποτελεί το νούμερο 1 όνομα του συλλόγου. Κάτι που θα έχει στην Παρί Σεν Ζερμέν…

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ γράφουν πως ο Νεϊμάρ έχει ήδη ενημερώσει τους συμπατριώτες του που ήδη αγωνίζονται στους Παριζιάνους πως θα γίνουν συμπαίκτες. Συγκεκριμένα, ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα είπε στους Μαρκίνιος, Λούκας Μόουρα, Τιάγκο Σίλβα και Ντάνι Άλβες πως από τη νέα σεζόν θα παίζουν για την ίδια φανέλα. Αλλο ένας Βραζιλιάνος στη Μπαρτσελόνα και άλλοι τέσσερις στην Παρί…

Πάντως, ο αρχηγός της Παρί, ο Τιάγκο Σίλβα διέψευσε τα βραζιλιάνικα σενάρια: «Δεν ξέρω αν ο Νεϊμάρ έρθει σε εμάς, δεν μου έχει πει κάτι», είπε χαμογελώντας και συνέχισε: “Όταν έχεις ένα πλάνο όπως της Παρί, τότε χρειάζεσαι σημαντικούς παίκτες όπως ο Νεϊμάρ. Αν συμβεί θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο”.

Έμερι: “Θέλουμε τοπ παίκτες”

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα l’ equipe και φυσικά ρωτήθηκε για το θέμα του Βραζιλιάνου:

“Νεϊμάρ; Ο σύλλογος και οι φίλαθλοι θα είναι πολύ χαρούμενοι αν έρθει. Η Παρί πρέπει να έχει ποδοσφαιριστή που είναι στο Top-5, 6 ή 7 παγκοσμίως. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι!”, είπε ο Ισπανός προπονητής.

Προτεινόμενα Άρθρα