Δέσμευση Λάσκαρη σε Γιαννάκη

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης συναντήθηκε σήμερα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, μιας και μετά και την προσφυγή Καββαδά υπήρχε μεγάλος προβληματισμός στην μεριά του "Δράκου" σχετικά με τις υποσχέσεις της διοίκησης κατά την συνέντευξη τύπου της περασμένης εβδομάδας.

Ο Παναγιώτη; Γιαννάκης ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα, για την περσινή χρονιά αλλά και για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν πηλρωμές ως το τέλος Ιουλίου, μιας και περιμένει ένα σημαντικό ποσό να μπει στα ταμεία από συμφωνίες στο χορηγικό, τις οποίες είπε ότι χειρίζεται ο ίδιος. Χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν να γίνουν διακανονισμοί με τους παίκτες στους οποίους οφείλονεται χρήματα αλλά και για να μπορέσει ο τεχνικός του ΑΡΗ να προχωρήσει και σε συμφωνίες για την νέα χρονιά.
Ο “Δράκος” δέχθηκε τις δεσμεύσεις του Νίκου Λάσκαρη και αναμένεται την Πρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο να είναι στην Θεσσαλονίκη για να μπορέσει να έχει επαφές για την νέα χρονιά. 

Προτεινόμενα Άρθρα