"Πόρτα" Νάπολι σε Σίτι για Ρέινα

από AllAboutARIS

Η πρόταση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι στους Ιταλούς για τον Ισπανό τερματοφύλακα δεν καλύπτει οικονομικά όπως φαίνεται την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει για τερματοφύλακα καθώς ο Κλαούντιο Μπράβο είναι κοντά στην έξοδο από το Μάντσεστερ. Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στράφηκε στην περίπτωση του Πέπε Ρέινα της Νάπολι, αλλά οι «παρτενοπέι» όμως δεν δείχνουν πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ που φαίνεται ότι προσφέρει η Σίτι.

Όπως φαίνεται η Νάπολι ζητάει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 34χρονο προτιέρο. Ο Πέπε Ρέινα αγωνίστηκε πρώτη φορά στη Νάπολι τη σεζόν 2013-14 όντας δανεικός από τη Λίβερπουλ και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε ξανά στην Ιταλία για χάρη των «παρτενοπέι» και συνολικά με την ιταλική ομάδα μετράει 104 συμμετοχές.

Η Σίτι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπράβο και μένει να φανεί αν είναι πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της για να πείσει τη Νάπολι να παραχωρήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Προτεινόμενα Άρθρα