"Απόλυτα πετυχημένη η χρονιά"

από AllAboutARIS

Το ανδρικό τμήμα πόλο του ΑΡΗ έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, η οποία ήταν άκρως πετυχημένη, καθώς υλοποιήθηκαν οι στόχοι.

Η σχετική ανάρτηση του τμήματος αναφέρει:

“Η δεύτερη θέση πάντα σου αφήνει μία πικρή γλύκα η μία γλυκιά πίκρα, ειδικά όταν έρχεται σε ένα ματς τελικού το οποίο καθορίζει τον πρωταθλητή ενώ παράλληλα ο πρωταρχικός στόχος εχει επιτευχθεί. 

Κάνοντας έναν γενικό απολογισμό η χρόνια του τμήματος συνολικά κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Συμμέτοχη σε τρία ηλικιακά πρωταθλήματα, συμμέτοχη σε δύο διεθνή τουρνουά για τις ακαδημίες και σε ένα για την ανδρική ομάδα. Διπλασιασμός της δύναμής των ακαδημιών και τέλος άνοδος στην Α2 πού ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας.

Η κατάληψη της δεύτερης θέσης είναι αυτή πού σε κάνει να νιώθεις πικρά δικαιωμένος η γλυκά απογοητευμένος. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι, η ομάδα του Ομίλου συνολικά έπαιξε καλύτερό πόλο και έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλα της τα παιχνίδια και δυσκολεύτηκε μόνο με τον ΑΡΗ, τον οποίο κέρδισε πολύ δύσκολα και τις τρεις φορές ενώ έχασε και μία φορά σχετικά εύκολα. Η ουσία είναι ότι, δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν ξανά στην Α2 και η επομένη χρόνια θα είναι κρίσιμη γενικότερα για όλες τις ομάδες.

Συγχαρητήριά σε ολα τα παιδιά τον προπονητή και τον έφορο, στους προπονητές των ακαδημιών και στον έφορο τους για μία γεμάτη με συγκινήσεις χρονιά, η οποία μας βρίσκει πιο ενωμένους από ποτέ και αποφασισμένους να μην αφήσουμε τίποτα να πάει ξανά πίσω την ομάδα. 

Καλή ξεκούραση σε όλους μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα