«Δεδομένη η άνοδος γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα»

από AllAboutARIS

Ο έφορος του τμήματος πόλο, Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air στο Libero 107,4 για την προσπάθεια που ξεκινάει η ανδρική ομάδα για την άνοδο στην Α2.

Αρχικά ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα στις 19:00 με τον Νηρέα Πατρών: «Ο  Νηρέας Πατρών μία δυνατή ομάδα, πρώτη από τον όμιλο Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδος, αυτή και η ομάδα της Λάρισας είχαν πάρει την πρόκριση από τον συγκεκριμένο όμιλο. Δείχνει ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Όλο το τριήμερο έχει το πρωί και το απόγευμα αγώνες. Από τις έξι ομάδες ανεβαίνουν τέσσερις. Θεωρούμε ότι θα βρεθούμε μέσα στις τέσσερις, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Έχω καλέσει να είναι όλα τα παιδιά μαζί μας και τα 21. Μπορεί να είναι ένα οικονομικό κόστος αλλά ήθελα να ήμαστε όλοι μαζί. Ο Σόλωνας Νικολάου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Κύπρο. Στο τελικό τουρνουά και εκείνος ήθελε και ο προπονητής, εμείς κάναμε πράξη να τον φέρουμε για να μας βοηθήσει. Θέλαμε όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Θεωρούμε δεδομένη την άνοδο γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα. Διαθέτουμε έμπειρους και εξαιρετικούς παίκτες αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή».

Αναφορικά με την ανάθεση της τελικής φάσης στην Θεσσαλονίκη είπε: «Ήταν μεγάλη υπόθεση να φέρουμε την τελική φάση στην Θεσσαλονίκη, είναι μεγάλη οικονομική θυσία να πάρεις ένα τέτοιο τουρνουά. Και πέρυσι το κάναμε στην Γ’ Εθνική, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και πήραμε και αυτό του τουρνουά στην Θεσσαλονίκη. Η είσοδος είναι δωρεάν, καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να έρθει. Το Εθνικό κολυμβητήριο είναι στις Σαράντα Εκκλησιές, έχει δροσιά και θέλουμε να του δώσουμε χαρά, να χαμογελάει ο κόσμος της ομάδας».

Για τον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης με τον ΟΦΘ τόνισε: «Με τον ΟΦΘ είναι το παιχνίδι που θεωρούμε ότι θα είναι το σημαντικότερο, θεωρητικά εμείς και ο Όμιλος είμαστε οι καλύτερες ομάδες, είναι και ο τελευταίος αγώνας οπότε θέλουμε να έχουμε τον κόσμο του ΑΡΗ στην κερκίδα».

Ο κ. Πασχάλης Καραγιάννης πρόσθεσε: «Κι εγώ και όλη η ομάδα είμαστε βγαλμένοι από το άθλημα, ξέρουμε τις κακοτοπιές. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, κάναμε τις καλύτερες επιλογές, αυτές που έπρεπε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρώτο στοίχημα ήταν η άνοδος στην Β’ Εθνική και η δημιουργία του γυναικείου. Φέτος ο στόχος είναι η άνοδος στην Α2. Ξέρουμε ότι το όνομα της ομάδας είναι βαρύ, αλλά πρέπει να προσέχουμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα κάνουμε κάτι που δεν μπορούμε» και πρόσθεσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε ζήσει την μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ το 1985, ο Παναγιώτης Τσολακούδης έπαιξε σε εκείνη την ομάδα. Ξέρουμε την ιστορία του τμήματος που είναι τεράστια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Προτεινόμενα Άρθρα