"Nα προχωρήσουμε…όσο γίνεται περισσότερο"

από Γιώργος Γκάτος

"Νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα"

Ο κύκλος των φιλικών της Εθνικής Νέων Ανδρών ολοκληρώθηκε και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό U20 που θα γίνει στην Κρήτη (15-23/7) και την πρεμιέρα απέναντι στην Τσεχία, το Σάββατο στα Χανιά (21:15).

“Η περίοδος των φιλικών τελείωσε. Ο αγώνας με την Ισπανία ήταν το τελευταίο τεστ για εμάς. Νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα: Να προχωρήσουμε αγώνα με αγώνα, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια συγκέντρωση και ενέργεια. Προσοχή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και να προχωρήσουμε… Όσο γίνεται περισσότερο”, ανέφερε ο σέντερ του Άρη, Βασίλης Χρηστίδης.

“Περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια πλέον να δούμε γεμάτο γήπεδο. Η βοήθεια του κόσμου, η παρουσία του, είναι για εμάς ένα ακόμη τεράστιο κίνητρο”, πρόσθεσε, ενώ πέρα από κόσμο περιμένει να δει στο γήπεδο και τους Λούντζη και Χαραλαμπόπουλο που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. “Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία των παιδιών στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο δυνατό. Και τους περιμένουμε να ενταχθούν στους επίσημους αγώνες πια στην ομάδα”

Προτεινόμενα Άρθρα