Ο Ομπαμεγιάνγκ δείχνει… Τσέλσι

από AllAboutARIS

Με ένα post στο Instagram ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αφήνει "μπλε" υπονοούμενα σχετικά με το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ “παίζει” για πολλές ομάδες, ωστόσο εκείνος σύμφωνα με το post που ανέβασε στο Ιnstagram δείχνει ποια θα είναι η επιλογή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως γράφεται εδώ και μέρες, ο Γκαμπονέζος επιθετικός ψάχνεται να φύγει από τη Ντόρτμουντ και το όνομα της Τσέλσι έπαιζε πολύ δυνατά για αυτόν. Οι “μπλε” του Λονδίνου είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού κλάσης και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι σίγουρα ο τύπος του παίκτη που θέλουν.

Το post που ανέβασε ο παίκτης στο Ιnstagram τον δείχνει να είναι ντυμένος σε μπλε και λευκές αποχρώσεις έξω από ένα αεροπλάνο. Όπως ήταν λογικό τα σχόλια ήταν πολλά και τα περισσότερα ανέφεραν ότι πάει στην Τσέλσι, συνδέοντας τις ενδυματολογικές του επιλογές με τα χρώματα της συγκεκριμένης ομάδας.

Από την άλλη μεριά η Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που τελικά φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ, θα κινηθεί για τον Ολιβιέ Ζιρού που δύσκολα θα παραμείνει στην Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα