Συμφωνία Σοσιεδάδ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Γιανουζάι

από Γιώργος Γκάτος

Παρόλες τις πολύ θετικές συστάσεις που τον ακολουθούσαν, δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Ντόρτμουντ και Σάντερλαντ

Στην Ισπανία και την Ρεάλ Σοσιεδάδ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιανουζάι, καθώς υπήρξε συμφωνία στην παραχώρησή του από την Γιουνάιτεντ με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 11 εκατ ευρώ.

Ο 22χρονος εξτρέμ δεν υπολογιζόταν από τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά και την επιστροφή από τον δανεισμό του στην Σάντερλαντ και είχε ενημερωθεί από νωρίς να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνεπώς, έμεινε εκτός της προετοιμασίας του συλλόγου στην Αμερική και πλέον ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος “Ανοέτα” με τις πληροφορίες από την Αγγλία να αναφέρουν ότι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011 στα 16 από την Άντερλεχτ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του 2 χρόνια αργότερα κάτω από τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες.

Παρόλες τις πολύ θετικές συστάσεις που τον ακολουθούσαν, δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Ντόρτμουντ και Σάντερλαντ.

Πλέον φιλοδόξει για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του στην Σοσιεδάδ, η οποία πέρσι τερμάτισε στην έκτη θέση στην Λα Λίγκα και θα λάβει μέρος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα