Οι ελπίδες σε δεύτερο βαθμό

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει ότι απολύθηκε ο λογιστής που έκανε το λάθος των 2-3 εκπρόθεσμων διακανονισμών και δηλώνουν σίγουροι ότι θα πάρουν άδεια σε δεύτερο βαθμό.

Την ετυμηγορία της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων (ΠΟΑ) για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League περιμένει σήμερα ο ΑΡΗΣ με τις ελπίδες για θετική απόφαση να είναι απειροελάχιστες για να μην πούμε μηδαμινές. Παρά την προσπάθεια του Παναγιώτη Μπιλίρη που εκπροσώπησε τον ΑΡΗ και υποστήριξε ότι κάποιες εκπρόθεσμες καταβολές σε παίκτες έγιναν λόγω απειρίας και ενώ κατέθεσε και έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πλήρωσε το σύνολο των οφειλών της σε δημόσιο και ΙΚΑ για την περίοδο που ελέγχεται, φαίνεται ότι η εισήγηση του Διευθυντή αδειοδοτήσεων Γιώργου Δημητρίου είναι αρνητική και εκτός απροόπτου θα την αποδεχθεί και η επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα και θα βγάλει το απόγευμα τις αποφάσεις για όλες τις ομάδες. Ειδικά μετά την καταγγελία Τζεμπούρ ο ΑΡΗΣ πολύ απλά κινδυνεύει να μην πάρει άδεια, για εκπρόθεσμες καταβολές και ρυθμίσεις με το Δημόσιο και για ένα μικρό ποσό που δείχνει την επιπολαιότητα στην συμπλήρωση του φακέλου.

Από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνουν πάντως ότι ήδη απολύθηκε ο λογιστής που έκανε το συγκεκριμένο λάθος και το οποίο διορθώθηκε-επαναλαμβάνουμε- με καταβολή όλου του ποσού μετρητοίς στην αρμόδια ΦΑΕ και θεωρούν ότι αν όχι σε πρώτο βαθμό θα παρθεί η άδεια 100% σε δεύτερο βαθμό. Μακάρι να έχουν δίκιο…

Προτεινόμενα Άρθρα