Σε πρώτη φάση λένε όχι

από AllAboutARIS

Ποιες είναι οι σκέψεις Τάτου και Τσουμάνη μετά την πρόταση για μείωση στα συμβόλαιά τους. «Αγκάθι» για Καράμπελα το οικονομικό και η χρονική διάρκεια.

Καθόλου εύκολη δεν θα είναι όπως φαίνεται η προσπάθεια της διοίκησης να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων αλλά και να λύσει αγόγγυστα μερικά από παίκτες που δεν υπολογίζονται. Αυτό φάνηκε στις χθεσινές συναντήσεις με Τάτο, Καράμπελα αλλά και την τηλεφωνική επικοινωνία με Τσουμάνη, Ανάκογλου. Ο αρχηγός του ΑΡΗ άκουσε τον Σίμο Ορφανίδη να του μεταφέρει την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη που προφανώς απηχεί και τα θέλω του Παύλου Μυροφορίδη για μείωση που αγγίζει το 50%, ενδεχόμενο στο οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί από τη στιγμή που ήδη το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε να κάνει μείωση στα όσα είχε συμφωνήσει στη Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα στην προοπτική αυτή αντιπρότεινε να τακτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να μείνει ελεύθερος, κάτι που δεν άρεσε στη διοίκηση. Το θέμα έμεινε εκεί και θα εξαρτηθεί και από τις προτάσεις που θα έχει ο 28χρονος παίκτης από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μείωση δέχθηκε και ο Τσουμάνης που είναι κι αυτός επιφυλακτικός αν πρώτα δεν κλείσει η φετινή οικονομική εκκρεμότητα για την οποία δεν πήρε κάποιες εγγυήσεις.

Όσο για τον Καράμπελα, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα, το θέμα θα χειριστεί από εδώ και πέρα ο ατζέντης του αφού έχει λαμβάνειν χρήματα από την περσινή σεζόν και έχει άλλα δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με γενναίες απολαβές.

Προτεινόμενα Άρθρα