"Πιστεύω στα νέα παιδιά"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο έμπειρος κόουτς για το φετινό αγωνιστικό πλάνο της ομάδος

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως τα νέα παιδιά που θα έχουν πάθος για την κορυφή θα είναι ο βασικός άξονας του αγωνιστικού πλάνου του ΑΡΗ.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Ξεκινάμε με τα υπάρχοντα παιδιά. Για τους συνεργάτες μου θα ενημερωθείτε. Αφου μιλήσω με τα παιδια εδω θα δουμε, γιατι δεν είμαστε και ρεαλ Μαδρίτης οικονομικά. Χρειάζεται υπομονή. Θα κάνουμε την ομάδα σκληρή και δυνατή. Δεν έχουμε ταπολλά χρήματα θα έχουμε υπομονή και ηρεμία. Και θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας θα είναι δυνατή.”

Πιστεύω στα νέα παιδια και ο ΑΡΗΣ έχει αρκετά ταλέντα. Πιστεύω και στα παιδια που με την εμπειρία τους θαβοηθήσουν τα νέα παιδια να γίνουν καλύτερα. Θα υπάρξει ισορροπία. Χρειάζεται χαρακτήρας. Η Θεσσαλονίκη είναι δύσκολη πόλη και χρειαζόμαστε παιδια που θα καταλάβουν οτι μπορούν να πετύχουν πολλά στον οργανισμό που λέγεται ΑΡΗΣ.

Όσον αφορά τον Καββαδά, Τον θέλω τον Καββαδά! Τον θέλουμε! Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα και με ονόματα. Θελω παιδια που έχουν πάθος για την κορυφή. Από εκεί και πέρα θα βρούμε και παιδια άλλης εθνικότητας που έχουν επίσης όνειρα. Θα βοηθήσουμε όλοι την ομάδα μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα