Έσωσαν τον Λεβαδειακό…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Λεβαδειακός θα συνεχίσει στην Λίγκα μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το διαιτητικό δικαστήριο, ο Ηρακλής υποβιβάζεται με 5-0 ψήφους, ενώ απορρίφθηκε και η προσφυγή του ΑΡΗ με ψήφους 4-1. Αυτό σημαίνει ότι ΑΡΗΣ και Ηρακλής θα αγωνιστούν στην football league με τα τωρινά δεδομένα, αν και ανακινείται εκ νέου θέμα σε σχέση με το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ μπορεί να ελπίζει για να πάρει την θέση της Κέρκυρας(άποψή μας είναι ότι πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί για την football league και αν προκύψει καλώς), ενω ο Ηρακλής μάλλον πάει για ακόμα παρακάτω.

Σε μια απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ στηρίχθηκε η δικαίωση του Λεβαδειακού και ο υποβιβασμός του Ηρακλή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε ότι υπερισχύει η απόφαση που έλαβε η Ομοσπονδία στις 17 Δεκεμβρίου 2015.

Η απόφαση αυτή προβλέπει ότι όποια ομάδα δεν παίρνει άδεια Super League, κατατάσσεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άρα ο Ηρακλής κατετάγη στην προτελευταία θέση (λόγω μη αδειοδότησης και της Βεροιας) και ο Λεβαδειακός αυτομάτως αναρριχήθηκε στην προνομιούχο 14η θέση.

Γι αυτό τον λόγο απορρίφθηκε και η προσφυγή του ΑΡΗ με τον ΚΑΠ να πηγαίνει στο καλάθι των άχρηστων καθώς αναφέρει ρητά ότι έπρεπε να ανέβει ο 3ος της β εθνικής. Παρόλα αυτά ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα