Το αγωνιστικό πλάνο του Γιαννάκη

από AllAboutARIS

Η απόκτηση του Παναγιώτη Γιαννάκη αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά ο Δράκος έχει ήδη καταρτίσει ένα αγωνιστικό πλάνο στο μυαλό του και θα ξεκινήσει να το υλοποιεί με το που αναλάβει κι επίσημα το τιμόνι της ομάδας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν δεν δίνουν την δυνατότητα για επιλογές από το πάνω ράφι. Στόχος του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η απόκτηση έμπειρων Ελλήνων παικτών, οι οποίοι θα μπορούν ν’ ανταποκριθούν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Basketball Champions League (η περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου θ’ απασχολήσει την ομάδα ενώ βλέμματα υπάρχουν και προς την πλευρά του Γιάννη Αθηναίου).

Ενεργό ρόλο από φέτος αναμένεται να έχουν και οι νεαροί παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι κόουτς που δουλεύει πολύ με τους μικρούς και ξέρει τον τρόπο να τους αναδείξει και να μπορέσουν αυτοί να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων.

Όσον αφορά τους ξένους (οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League έχουν δικαίωμα φέτος να έχουν επτά ξένους στο ρόστερ τους), οι περισσότεροι θα είναι γνώστες του ευρωπαϊκού στυλ παιχνιδιού που θα έχουν εμπειρία και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα