Οι Σέλτικς θέλουν να… ξεφορτωθούν Κράουντερ, Σμαρτ, Μπράντλεϊ

από AllAboutARIS

Οι Μπόστον Σέλτικς κάνουν ό,τι μπορούν για να "αδειάσουν" χώρο στο salary cap προκειμένου να υπογράψουν με τον Γκόρντον Χέιγουορντ! 

Όπως ανέφερε το ESPN θέλουν να ξεφορτωθούν άμεσα τα συμβόλαια των Μάρκους Σμαρτ, Τζέι Κράουντερ και Έιβερι Μπράντλεϊ ώστε να κάνουν για το τετραετές συμβόλαιο του Γκόρντον Χέιγουορντ έναντι 128 εκατομμυρίων δολαρίων! Βέβαια οι ομάδες γνωρίζουν ότι οι Σέλτικς “καίγονται” για τα trades λόγω του Χέιγουορντ και ίσως το γεγονός αυτό να μην είναι σύμμαχος για την ομάδα της Βοστώνης.

Παρόλα αυτά πρόκειται για πολύ καλές περιπτώσεις παικτών ωστόσο τίποτε δεν πρόκειται να γίνει εάν και εφόσον δεν υπάρξει όφελος για όλες τις πλευρές. Ο Σμαρτ έχει να λάβει φέτος 4,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα είναι restricted free agent.

Ο Μπράντλεϊ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο έναντι 8,8 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ ο Κράουντερ έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 6,8 εκατομμύρια δολάρια, 7,3 εκατομμύρια δολάρια και 7,8 εκατομμύρια δολάρια αντιστοίχως.

Προτεινόμενα Άρθρα