Εφυγε και περιμένει ο Ντόστανιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επικοινωνία τόσο χθες όσο και προχθές ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ο ΑΡΗΣ περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού την επόμενη εβδομάδα και κατά συνέπεια το ίδιο συμβαίνει με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Αντωνίου βλέποντας τις εξελίξεις να καθυστερούν και τον Ντόστανιτς να έχει το προβάδισμα για τη Football League, κατέληξε στον πάγκο των Τρικάλων. Εξέλιξη που αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες του Σέρβου να κάτσει στον πάγκο του ΑΡΗ τη νέα σεζόν, εάν τελικά η ομάδα παραμείνει στη 2η κατηγορία, με τα ονόματα των Βοσνιάδη και Νεντίδη να παραμένουν επίσης στη σχετική λίστα. 

Μάλιστα προχθές ο Καρυπίδης είχε επικοινωνία με τον 57χρονο τεχνικό ζητώντας να κάνει λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της 3ης θέσης, ενώ επαφή υπήρξε και χθες με τον Παύλο Μυροφορίδη ο οποίος τον ενημέρωσε για τη συμφωνία με τον Μουμίν. Κινήσεις που αν μη τι άλλο δείχνουν την πρόθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ να κρατήσουν… ζεστό τον Ντόστανιτς μέχρι να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Ο Ντόστανιτς βρίσκεται πάντως στη Σερβία και τηρεί στάση αναμονής έχοντας ως προτεραιότητα τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα