Παίρνουν σειρά και οι… παλιοί

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αφού ανακοινωθεί και παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση θα αρχίσει συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές ο Παύλος Μυροφορίδης για να τους ενημερώσει για την επόμενη μέρα

Την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίασή του περιμένει ο Παύλος Μυροφορίδης για να αρχίσει επαφές με τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ, αφού θέλει πρώτα να έχει την απόλυτη νομιμοποίηση της διοίκησης για να μπορεί να κάνει τέτοιου είδους επαφές. Λογικά αυτό θα συμβεί από την Παρασκευή και έπειτα που θα τελειώσουν τα διαδικαστικά.

Ήδη πάντως ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, έχει σχεδόν καταλήξει για τους παίκτες στους οποίους θα προτείνει να μείνουν αλλά και αντίστοιχα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν. Ο Μυροφορίδης έχει σε εκτίμηση αρκετούς από τους παίκτες του φετινού ρόστερ και θεωρεί ότι κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Θεωρεί όμως παράλληλα ότι κάποιοι, όπως ο Ίλιτς για παράδειγμα, πρέπει να διαπραγματευτούν την αναπροσαρμογή προς τα κάτω των αποδοχών τους και την ένταξή τους σε ένα νέο πλαίσιο που θα καθορίζεται από την παροχή μπόνους επίτευξης στόχων. Στους παίκτες που θα προταθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους, το μπαλάκι θα πέσει στη διοίκηση για το οικονομικό αφού υπάρχουν οφειλές και πρέπει να αποφευχθούν τυχόν προσφυγές.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι παίκτες που είναι στο πλάνο για παραμονή περιμένουν πριν από όλα από τη διοίκηση την τακτοποίηση και των δικών τους οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Προτεινόμενα Άρθρα