"Ευλογία για μένα να παίζω στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Ηλίας Πότση ήταν από τους κορυφαίους της Κ-19 του ΑΡΗ στην φετινή πορεία προς τον τελικό, όπου οι "κίτρινοι" ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός άσος του ΑΡΗ μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air και τον Αλέξη Σαββόπουλο για την φετινή χρονιά και το μέλλον του στην ομάδα των “κιτρίνων”.
Αρχικά μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ στον τελικό της Κυριακής: “Κάναμε μία προσπάθεια, θέλαμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Και το γήπεδο ήταν χάλια, είχε τρομερη ζέστη αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό γιατί το ίδιο ίσχυε και για τα παιδιά του ΟΦΗ” ενώ συμπλήρωσε: “Ο κόουτς και το τιμ μας στήριξε, ήταν κοντά μας, όλα ήταν πολύ επαγγελματικά. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και επαγγελματικό σε οτιδήποτε και να κάναμε”.
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος το οποίο ήταν αρκετά χαμηλό με πολλά προβλήματα είπε: “Το επίπεδο ήταν σχετικά χαμηλό, ο όμιλος μας είχε 3-4 ομάδες ήταν σαν τουρνουά. Κοιτούσαμε όσους αγώνες είχαμε να τους κερδίσουμε”.

Για την συνεργασία με τον προπονητή του, Πασχάλη Μελισσά τόνισε: “Θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, επαγγελματίας ήταν πολύ καλός μαζί μας. Είχαμε την στήριξη του από την αρχή, μας συμβούλευε και μας βοήθησε σημαντικά”.
Για το δικό του μέλλον και των συμπαικτών του σε σχέση με την πρώτη ομάδα του ΑΡΗ είπε: “Από τότε που ήρθε ο κόουτς Κωστένογλου, όλα τα παιδιά πήγαμε στην πρώτη ομάδα και ορισμένοι μείναμε και λίγο παραπάνω όπως εγώ. Έκανα αρκετές προπονήσεις.
Θα ήθελα να κάνω μία προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να παίξω στον ΑΡΗ. Είμαι από τα 10 μου στην ομάδα και θα ήθελα να παίξω στην πρώτη ομάδα.
Είναι ευλογία για μένα που παίζω στον ΑΡΗ αλλά και στην Εθνική ομάδα που είναι κάτι εξαιρετικό”.

Προτεινόμενα Άρθρα