Βγαίνουν απορριμματοφόρα με προσωπικό ασφαλείας

από AllAboutARIS

Την ώρα που περίπου 2.000 τόνοι σκουπιδιών "πνίγουν" τη Θεσσαλονίκη, σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με τους συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας.

Μπορεί από τη συνάντηση να μην υπήρξε οριστική λύση, ωστόσο οι συμβασιούχοι έκαναν ένα βήμα πίσω και ανέφεραν ότι θα βγουν με προσωπικό ασφαλείας και περίπου 20 απορριμματοφόρα για να αρχίσουν να μαζεύουν τα σκουπίδια αρκεί να μην εμπλακεί ιδιώτης στη διαδικασία.

Ο Γ. Μπουτάρης από την πλευρά του υπογράμμισε ότι ανάλογα με την εικόνα που θα έχει η πόλη θα αποφασιστεί το αν θα τεθεί τελικά σε ιδιώτη η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Υπενθυμίζουμε, ότι 3 ή 4 ιδιώτες κατέθεσαν προσφορές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, οι οποίες και θα αποσφραγιστούν το πρωί της Τρίτης.

Στο μεταξύ, το θέμα θα συζητηθεί και το απόγευμα της Δευτέρας στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

“H διαδικασία για τον ιδιώτη έχει ξεκινήσει και ανάλογα με το σε τί κατάσταση θα είναι η πόλη, θα προχωρήσουμε. Εάν τα πράγματα είναι καλά, δεν θα χρησιμοποιήσουμε ιδιώτη. Εάν δεν είναι, θα προχωρήσουμε. Υπάρχουν ακόμη σημεία τριβής. Το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Μπουτάρης.

Προτεινόμενα Άρθρα