"Θα πετύχει ο Αντωνίου στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Κατσίκης μίλησε στο AllAboutARIS on AIR για τον υποψήφιο προπονητή του ΑΡΗ, Σωτήρη Αντωνίου, με τον οποίο συνεργάστηκε σε πέντε ομάδες, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Παναγιώτης Κατσίκης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σωτήρη Αντωνίου στην Σπάρτη είπε αρχικά: “Ειναι πολύ εργατικός, αγαπάει αυτό πυο κάνει και νομ΄ζιω είναι η ευκαιρία του να αναλάβει μία μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι προηγούμενες ομάδες του με τον ΑΡΗ, αλλά έδειξε και στην Σπάρτη την προηγούμενη χρονιά ότι μπορεί να δουλέψει σε μία μεγαλύτερη ομάδα” και συνέχισε λέγοντας: “Θεωρώ ότι αξίζει μία ευκαιρία και επειδή ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα, θα πετύχει η συνταγή. Είναι κοντά στους παίκτες, δουλέυει πολύ στην ψυχολογία των παικτών και επειδή θα έχει και καλό ρόστερ του ΑΡΗ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ξεκινάει από το να έχει καλά… αποδυτήρια”.
Όσον αφορά την φιλοσοφία του Σωτήρη Αντωνίου είπε: “Του αρέσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, να χτίζει… από πίσω, κάτω η μπάλα”.
Για το ενδιαφέρον της Λάρισας για τον Αντωνίου: “Απ’ όσο γνωρίσω είχε πρόταση από την Λάρισα αλλά δεν εγκατέλειψε το έργο του στην Σπάρτη. Έφτασε σε ένα σημείο δύσκολο όπως ξέρουμε με την Σπάρτη και τότε έφυγε” και πρόσθεσε: “Ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο, είναι νέος, φιλόδοξος και έχει όνειρα. Θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθει στον ΑΡΗ παρά την πίεση. Ήταν πέρυσι η πρώτη του χρονιά, πιστεύω ότι αξίζει, είναι η ώρα του να πάει σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ και να πετύχει”.

Προτεινόμενα Άρθρα