"Διψάει για επιτυχίες ο κόσμος του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" για την φετινή χρονιά με τον ΑΡΗ αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Μεταξύ των άλλων ο 27χρονος σμολ φόργουορντ είπε:

Για το θέμα της Εθνικής: «Είναι πάρα πολύ περίεργο που είναι 20 Ιουνίου και δεν έχουμε ακόμα προπονητή, αλλά δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε αυτά τα θέματα» 

Για τη φετινή του σεζόν: «Όντως πολύ περίεργη. Ξεκίνησα στην Ισπανία και ήρθα στον ΑΡΗ για να παίζω. Τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως μου τα είχαν πει, για αυτό πίεσα να φύγω. Ίσως ο προπονητής ήθελε να με βάλει αργά, αλλά ήμουν ανυπόμονος. Υπήρχαν επιλογές, αλλά δεν ήμουν υπομονετικός, ώστε να αφήσουν κάποιες περιπτώσεις να ωριμάσουν. Μίλησα και με τον Πρίφτη, πριν αποφασίσω και εκεί πείστηκα». 

Για το αν μετάνιωσε που πήγε στη Βαλένθια: «Δεν το μετάνιωσα. Τότε ήμουν πολύ χαρούμενος. Μερικές φορές δεν γίνονται όλα όπως τα περιμένεις». 

Για τα προβλήματα στον ΑΡΗ: «Όσο πήγαινε η χρονιά και έφευγαν οι παίκτες, ο κύριος λόγος ήταν οικονομικός. Ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατηθεί η χημεία της ομάδας. Ήταν μια πολύ μεγάλη υπέρβαση και από τους παίκτες και από τον προπονητή. Είχα παίξει τρία χρόνια στην ίδια ομάδα στον Παναθηναϊκό. Φέτος άλλαξα δύο ομάδες και δεν την ξέρω την κατάσταση, για να προσαρμοστώ στο περιβάλλον. Όσο πήγαινα προς το τέλος και έμπαινα στη χημεία, ήμουν και εγώ πολύ καλύτερος και βοηθούσα περισσότερο» 

Για το μέλλον του: «Αλήθεια, δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι πολύ νωρίς. Ο προπονητής ακόμα δεν έχει μιλήσει σχετικά με το ποιους θέλει. Προς το παρόν έχω μια οψιόν για να φύγω, αλλά θα γίνουν οι συζητήσεις. Μέχρι να έρθει αυτή η ημερομηνία, αν οι συζητήσεις κυλήσουν καλά, τότε ενδεχομένως και να μείνω». 

Για τον κόσμο του ΑΡΗ: «Η παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ είναι πολύ μεγάλη. Αγαπούν την ομάδα. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Διψάει για επιτυχίες ο κόσμος του ΑΡΗ. Ψάχνουμε τον καινούριο… Γκάλη». 

Για τη δική του εμπειρία με την Εθνική: «Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Δεν έδεσε το γλυκό, νιώθω μια πίκρα, μια αδικία, αλλά έτσι είναι. Τι να κάνουμε». 

Για τον Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης ήταν ένα παιδί που τότε δεν το είχε δει ζεστά από την αρχή. Μιλάμε για ηλικία 15 ετών. Δεν ήταν τόσο ζεστός. Κάτι όμως άλλαξε. Είναι διαφήμιση στο ελληνικό μπάσκετ. Θα φτάσει ψηλά γιατί η δουλειά που ρίχνει είναι αυτή που τον φέρνει σε αυτή τη θέση». 

Προτεινόμενα Άρθρα