Σε συζητήσεις για τον Τζορτζ οι Καβαλίερς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν δυναμικά την επόμενη σεζόν για να διεκδικήσουν τον τίτλο από τους Ουόριορς είναι οι Καβαλίερς που βρίσκονται σε συζητήσεις για τον Πολ Τζορτζ!

Oι πρώτες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Πέισερς για τον Τζορτζ έχουν ήδη ξεκινήσει υπό την επίβλεψη του Ντέιβιντ Γκρίφιλ, γενικού διευθυντή της ομάδας του Κλίβελαντ.

Ο 27χρονος άσος το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Πέισερς και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στην Ιντιάνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος βλέπει με καλή προοπτική το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το «Vertical», ο Τζορτζ δεν έχει ζητήσει από τους Πέισερς να γίνει trade, επιθυμεί να παίξει κι αυτή τη σεζόν στην Ιντιάνα και το επόμενο καλοκαίρι να κάνει χρήση της option που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος και να παίξει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Πέισερς από τη στιγμή που ο παίκτης δεν επιθυμεί επέκταση της συνεργασίας τους, είναι πολύ πιθανό να επιδιώξουν να επωφεληθούν από τώρα με μια πιθανή ανταλλαγή προκειμένου να μην τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι τσάμπα. Και κάπου εδώ έρχονται οι Καβαλίερς.

Οι άνθρωποι των Καβαλίερς θεωρούν ότι αυτή τη χρονιά θα μπορούσε να παίξει στο Κλίβελαντ προκειμένου να πάρουν τον τίτλο από τους Ουόριορς, γεγονός που θα μπορούσε να το κάνει να παραμείνει μαζί με τον ΛεΜπρον στο Κλίβελαντ.

Η πρόθεση του Τζορτζ είναι να μείνει free agent όμως οι Πέισερς είναι δεδομένο ότι θα ζητήσουν ανταλλάγματα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Καβαλίερς. Το ερώτημα είναι αν οι «Καβς» θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία για έναν παίκτη (Τζορτζ) που μπορεί να φύγει μετά από έναν χρόνο.

Επιπλέον το επόμενο καλοκαίρι μένει και ο Τζέιμς free agent, αν και θεωρείται αδύνατο να αφήσει το Κλίβελαντ τόσο αυτός όσο και ο Τζόρτζ έπειτα από ένα υποθετικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, παρότι δεν μπορεί κανένας να προβλέψει τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι, πηγές από το περιβάλλον του ΛεΜπρον αναφέρουν ότι είναι ευτυχισμένος στο Κλίβελαντ.

Το συμβόλαιο του Τζορτζ για τη νέα σεζόν υπολογίζεται στα 19,5 εκατ. δολάρια την ώρα που το αντίστοιχο του Λοβ φτάνει τα 22,6 εκατ. δολάρια. Το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για τους φιναλίστ των φετινών τελικών του ΝΒΑ.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα