Το θέμα και οι πράξεις Λάσκαρη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΑΡΗ με δεδομένο ότι πολλά περιμένουμε άπαντες να δρομολογηθούν προκειμένου να…ηρεμήσει (σε ένα βαθμό) ο Αρειανός ή από την άλλη να ετοιμαστεί για ένα ακόμα καλοκαίρι που θα προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Και αναφέρομαι τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο. Σήμερα θα πιάσω κυρίως το μπάσκετ και την υπόθεση Λάσκαρη. Σε μία υπόθεση- εννοώ με τον Λετονό- που όποιος υποστηρίζει ότι γνωρίζει τη νομική θετική ή αρνητική έκβαση(η οποία φυσικά στα media…πουλάει) κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, έχω να σημειώσω το εξής: Η υπόθεση και το πρόβλημα είναι υπαρκτά.

Ένταλμα από την Ελβετία υπήρξε, σύλληψη δεν υπήρξε και ούτε μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Το πόσο εύκολα βέβαια για τον ΑΡΗ και τους ανθρώπους του αναπαράγεται στην πλειοψηφία των media η αρνητική είδηση χωρίς να διασταυρωθεί δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Χρόνια και χρόνια συμβαίνει αυτό και δυστυχώς γίνεται και από Αρειανούς με χαρακτηριστική ευκολία. Η θετική αμφισβητείται και η αρνητική γίνεται σημαία.

Προτεινόμενα Άρθρα