Χανιά: Ανακοινώνεται εντός της ημέρας η αφαίρεση βαθμών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μπορεί αγωνιστικά τα Χανιά να σώθηκαν, ωστόσο η τύχη των Κρητικών όσον αφορά την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί, η αφαίρεση βαθμών του ΑΟΧ για το γεγονός ότι από τον Μάρτιο κι έπειτα, συμμετείχε στο πρωτάθλημα χωρίς εγγυητική από τον Ιανουάριο κι έπειτα, αλλά και χωρίς πιστοποιητικό από τον Μάρτιο και μετά.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή πρωτόδικα, οι Χανιώτες υποβιβάζονται και μένει στην κατηγορία η Καλλιθέα. Ωστόσο οι Κρητικοί από την πλευρά τους θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων, προκειμένου να πετύχουν ότι και η Παναχαϊκή πέρυσι όπου της επιστράφηκαν και τιμωρήθηκε μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Η εν λόγω περίπτωση πάντως είναι διαφορετική από αυτή των Αχαιών, καθώς η Καλλιθέα έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση, θεωρώντας δεδομένη την ποινή των Χανιωτών, οι οποίοι έχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα.

Ένα εξ αυτών είναι και η υπόθεση του Κώστα Νικολόπουλου, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων». Η προθεσμία των Χανιωτών λήγει σήμερα, και η διοίκηση από την πλευρά της δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πληρωμή του, ενώ σκοπός της είναι να πληρώσει τον εν λόγω παίκτη τον Οκτώβριο όπου και θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εκτός πάντως από την περίπτωση του Νικολόπουλου, η ομάδα των Χανίων δεν έχει κληθεί, ακόμα σε απολογία για την μη πληρωμή προστίμων, με την ποινή να είναι επίσης αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα