"Μέχρι σήμερα έχει κάνει τόσα πράγματα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ και πλέον της Λάρισας, Θεόδωρος Κάντας, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Σωκράτη Διούδη

Ο Θεόδωρος Κάντας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη  του στο Ράδιο Χαλκιδική 98.8 και τον Μιχάλη Σουνά, και στον τερματοφύλακα του ΑΡΗ, Σωκράτη Διούδη.

Πιο αναλυτικά:

“Ήταν το πρώτο δικό μου εγχείρημα. Του έδωσα τη δυνατότητα να παίξει το 2012 και μέχρι σήμερα έχει κάνει τόσα πράγματα. Έχει την ικανότητα και ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες τερματοφύλακες και νεαρούς που υπάρχουν. Είναι λογικό να απασχολεί τις Ελληνικές ομάδες γιατί είναι από τους λίγους Έλληνες που έχει παιχνίδια στα χέρια του. Γι αυτό οι περισσότερες ομάδες προτιμούν ξένους, γιατί πολλοί είναι οι Έλληνες που δεν έχουν παιχνίδια. Τρανταχτό παράδειγμα για τους τερματοφύλακες που ξεκινούν με παιχνίδια από χαμηλότερες κατηγορίες και ανεβαίνουν είναι ο Γιαννιώτης του Πανιωνίου που ανέβηκε με τον Γάζωρο, στην συνέχεια πήγε και στον Ολυμπιακό, στον Φωστήρα και όλα τα παιχνίδια του έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιαστεί έτοιμος φέτος με τον Πανιώνιο”

Προτεινόμενα Άρθρα