Φινάλε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταία υποχρέωση για τους "κιτρινόμαυρους"

Το φινάλε μίας αποτυχημένης σεζόν γράφεται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στη Σπάρτη. 

Οι “κιτρινόμαυροι” ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα υποδεχόμενοι τους Λάκωνες και με στόχο να κλείσουν αξιοπρεπώς τη χρονιά. 

Ούτε 18άδα ο Κωστένογλου

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Νίκο Κωστένογλου να πάρει 17 παίκτες στην αποστολή για το σημερνό παιχνίδι. Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Τάτος και οι Χαριτωνίδης, Ντούνης που είναι τραυματίες. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπούρμπος μετά από απουσία τριών αγωνιστικών λόγω τιμωρίας. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ούγκο Σόουζα, Πίτου Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Καπνίδης, Παυλίδης, Ντόγος.

Αποστολή… ανάγκης η Σπάρτη

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις οι Λάκωνες θα “κατέβουν” κανονικά για το σημερινό παιχνίδι αλλά λειψοί. Και ο λόγος είναι οι μόλις 12 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αφού οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει. 

Η αποστολή της Σπάρτης: Κραβαρίτης, Χάδιαρης, Μπανούσης, Γιαννίτσης, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Αναστασόπουλος, Καρτσαμπάς, Κορνέζος, Οικονομόπουλος, Λώττας.

Προτεινόμενα Άρθρα