Προς συμφωνία ΓΣΛ και Φάρος

από AllAboutARIS

Κοντά στο να κλείσει το ντιλ σύμφωνα με πληροφορίες

Ο Πανιώνιος και ο Φάρος προβιβάστηκαν στην Α1, αλλά στην θέση της ομάδας του Κερατσινίου είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον ΓΣΛ.

Ο ΓΣΛ πρότεινε στον Φάρο να πάρει τη θέση του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας rockngoal.com.gr το ντιλ έχει κλείσει.

Το δημοσίευμα: 

Από το… πουθενά, η Λάρισα απέκτησε ξανά, μετά από πολλά χρόνια, ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων, που την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία της Α2, βρήκε το «παράθυρο» να πάρει τον προβιβασμό στην Basket League, στη θέση του Φάρου Κερατσινίου.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του ΓΣΛ, Κώστας Δασταυρίδης, μίλησε αποκλειστικά στο rockngoal.com.gr, λίγες στιγμές μετά τη χαρμόσυνη είδηση, τονίζοντας τα εξής:

«Η Λάρισα αποκτά ξανά ομάδα στην Α1, έστω και μέσω αυτής της διαδικασίας. Ο κόπος πολλών ετών πολλών ανθρώπων που νοιάζονται και δουλεύουν για το λαρισινό μπάσκετ, δικαιώθηκε. Ο  ΓΣΛ είναι στην πρώτη κατηγορία, στη θέση του Φάρου Κερατσινίου, με εμάς στη διοίκησή του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Προτεινόμενα Άρθρα