"Δεν έχω δει πιο ‘κυριαρχική’ ομάδα από τους Ουόριορς"

από AllAboutARIS

Ο Τζέρι Ουέστ που έχει ζήσει το… ΝΒΑ από κάθε πόστο δεν δίστασε με την σειρά του να δηλώσει τον απεριόριστο θαυμασμό του σε αυτό που έχουν καταφέρει οι Ουόριορς φέτος.

Από το 1960 που ξεκίνησε την διαδρομή του στο ΝΒΑ ο Τζέρι Ουέστ έχει ζήσει το ΝΒΑ από κάθε πόστο. Ο 79χρονος Hall of Famer, που έχει βρεθεί στην θέση του παίκτη, του προπονητή, του σκάουτερ, του general manager και τώρα εκτελεστικός σύμβουλος στους Ουόριορς μίλησε και τόνισε ότι αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη.

“Έχουν δείξει τόσο κυρίαρχοι που δεν θυμάμαι να έχω δει άλλη ομάδα σε τέτοιο βαθμό”.

Οι Ουοριορς είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει ρεκόρ 15-0 στα πλέι-οφ και αν κερδίσει τους Καβαλίερς θα είναι η πρώτη ομάδα που το έκανε ποτέ γράφοντας ιστορία.

“Θα δείξει το μεγαλείο 4 παικτών του All Star σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους. Θα είναι ιδιαίτερο να το ζήσουμε. Δεν το έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Είναι απλά περίεργο και οι οπαδοί βλέπουν κάτι το ιδιαίτερο. Και μπορεί να μην το δουν ξανά ποτέ”.

Για τις απόψεις πάντως διάφορων παικτών που έχουν βγει και συγκρίνουν τους Ουόριορς απάντησε:

«Κανείς από αυτούς τους παίκτες από το παρελθόν δεν θα χρειάζεται να μιλάει. Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να είναι περήφανος για την διαδρομή του. Απλά νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι διαφορετική εποχή και να μην προσπαθούν να συγκρίνουν ομάδες».

Και κλείνοντας ο Ουέστ δήλωσε:

«Το να έχεις μια ‘υπερομάδα’ και όχι μόνο άπλετο ταλέντο πρέπει να υπάρχει χημεία στους χαρακτήρες. Πρέπει να συμπαθεί ο ένας τον άλλον. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στο ΝΒΑ. Αυτό το κάνει διασκεδαστικό για εμένα».

Προτεινόμενα Άρθρα