Τα "μηνύματα" Σίμτσακ και Τσαϊρέλη για παραμονή

από AllAboutARIS

Στον ΑΡΗ δεν έχει ξεκινήσει το "χτίσιμο" της νέας σεζόν, καθώς προέχουν άλλα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά ήδη οι Σίμτσακ και Τσαϊρέλης δήλωσαν ανοιχτά πως επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα.

Τόσο ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, όσο και ο Βασίλης Σίμτσακ σε συνεντεύξεις τους (ο τελευταίος μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air, στον Libero 107,4), εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ο Τσαϊρέλης πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνο και ο ΑΡΗΣ μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης μέσα στον Ιούνιο. Όσον αφορά τον Βασίλη Σίμτσακ, το συμβόλαιό του έληξε και λογικά θα υπάρξει μια κουβέντα της διοίκησης με τον έμπειρο center για το αν θα επεκτείνουν ή όχι την συνεργασία τους.

Για να δρομολογηθούν οι παραπάνω ενέργειες όμως πρέπει πρώτα να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα (κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί μέχρι τις 19/06), να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα προπονητή κι έπειτα να πάρουν σειρά τα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ.

Παράλληλα, στην αγορά συνεχίζουν ν’ ακούγονται ονόματα τα οποία ενδεχομένως ν’ απασχολήσουν τον ΑΡΗ κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο και ένα εξ’ αυτών είναι του Λευτέρη Μποχωρίδη. Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως είναι δύσκολη, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα