Ακρόαση για τα "ύποπτα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής του υποβιβασμένου Πανθρακικού

Αναβολές στην ΕΕΑ για πέντε “ύποπτα” που εμπλέκονται ομάδες της Football League. Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία το Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο φινάλε της σεζόν προέκυψαν ακροάσεις για”ύποπτα’ματς που εμπλέκονται έξι ομάδες της Football League. Όλες τους, όμως πήραν αναβολή στην ΕΕΑ, ενώ για το ματς Κυπέλλου Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή του. Εμπλέκονται ακόμα οι ΠΑΕ Σπάρτη, Χανιά, Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ και Πανελευσινιακός. Αποφασίστηκε, τέλος, η κατάπτωση της εγγυητικής του υποβιβασμένου Πανθρακικού.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 22-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-6-17″.

Αίτηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Προτεινόμενα Άρθρα