Πλούσιο "μενού" στη δεύτερη "δόση" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το δεύτερο "μέρος" της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης. Οι Κρητικοί προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι από δύο ισοπαλίες και προσπαθούν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία στους “Ζωσιμάδες”. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αναζητά την πρώτη νίκη στην έδρα της και οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, ψάχνουν το πρώτο “τρίποντο”. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς που θα παίξει ρόλο διαμόρφωση της βαθμολογίας στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Στις 17:15, επίσης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ύστερα από τον αποκλεισμό – σοκ από τη συνέχεια του Europa League. Οι Αρκάδες, από την πλευρά τους, πραγματοποιούν μία καλή πορεία, αλλά έχει έχουν τα παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι αποδείξεων-απαντήσεων, στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η “Ένωση” προέρχεται από τον οριστικό αποκλεισμό της από το Europa League και το «τριφύλλι» θέλει να αποκτήσει σταθερότητα για να αρχίσει να αναρριχάται στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή (6/12)

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Novasports1)

17:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports2)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα -Λαμία (Novasports3)

15:00 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης (Novasports1)

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα