Φινάλε με ήττα για τις κορασίδες

από AllAboutARIS

Χρήσιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι μικρές του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου

Οι κορασίδες του ΑΡΗ ηττήθηκαν από το junior της Ακαδημίας Shooters Ελαιώνες Πυλαίας με σκορ 7-4 για την 25η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Enjoy the game, εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ,2016-2017.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν πίσω στο σκορ με 4-0 με 4 γρήγορα γκολ που δέχτηκαν στο 5’,στο 8’,στο 10’ και στο 11’ της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια και πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 20’ οι κίτρινες μείωσαν το σκορ σε 4-1 με την Αναστασία Παπανικολάου, όπου με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι το junior της Ακαδημίας Shooters Ελαιώνες Πυλαίας ξεκίνησε πιο καλά και πέτυχε 3 γρήγορα γκολ στο 28’,στο 30’ και στο 32’ κάνοντας το σκορ 7-1.

Μετά όμως, οι κίτρινες πέτυχαν 3 γκολ ,στο 35’ με την Δήμητρα Κρομύδα, στο 37’ πάλι με την Δήμητρα Κρομύδα και τέλος στο 42’ με την Δάφνη Αντωνιάδου και έτσι μείωσαν το σκορ στο 7-4,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΡΗΣ (Καλογεροπούλου):  Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Αντωνιάδου, Κρομύδα, Παπανικολάου, Γεωργαλά, Τζήσιου, Θεοδωράκη, Γρηγοριάδου, Παρτάλη, Σχοινά, Σταμπούλη».

Προτεινόμενα Άρθρα