«Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο!»

από AllAboutARIS

O Ουρουγουανός εξομολογήθηκε το πως έζησε ο ίδιος τον αποκλεισμό της ομάδας του, από την Μπαρτσελόνα στο διάσημο 6-1 στο «Καμπ Νου»

Ο Ουρουγουανός άσος της Παρί, Έντισον Καβάνι πιστεύει ότι o επαναληπτικός με την Μπαρτσελόνα ήταν απίστευτα «άδικος». Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο σπίτι μας και δεν άξιζε να εξαλειφθεί με αυτόν τον τρόπο. Συνέβησαν πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα πολλών καταστάσεων και το τελικό, μας κάνει να αισθανόμαστε μεγάλη θλίψη, πικρία και θυμό»!

Ο Καβάνι πιστεύει ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα αγκάθι στη μνήμη του παριζιάνικου συλλόγου: «Αυτό το ματς σημάδεψε την ιστορία αυτής της ομάδας. Μας επηρεάζει όλους, συνέβη κάτι απρόσμενο και ανεξήγητο, ήταν άδικο. Απλά βάλτε τηλεόραση δεν τα λέω μόνος μου,  απλά κοιτάξτε τις εικόνες, τις φάσεις…» 

Ο έμπειρος επιθετικός εξήγησε ότι μετά το γκολ του είχαν όλοι την εντύπωση ότι το παιχνίδι είχε σχεδόν τελειώσει επειδή η Μπαρτσελόνα θα ανοιγόταν: «Όταν σκόραρα ήξερα ότι θα είχαμε περισσότερο χώρο από ό, τι η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν ήταν και τόσο αποτελεσματική εκείνο το βράδυ, σκεφτόμουν ότι θα επιτεθώ περισσότερο, η αλήθεια είναι ότι μετά το 3-1 κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Περίεργα πράγματα συνέβησαν τότε, που μας έκαναν να χάσουμε και αν έπρεπε να ορίσω τι συνέβη εκεί, θα μιλούσα για αδικία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο!»

Προτεινόμενα Άρθρα