Τελειώνει ο Μπαρτζώκας από Μπαρτσελόνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ίσως και μέσα στη μέρα να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα με την Μπαρτσελόνα. Σενάριο για ενδιαφέρον από Μπασκόνια.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετρά ώρες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Χθες βράδυ υπήρξε συνεδρίαση της διοίκησης του τμήματος και φαίνεται πως η απόφαση πάρθηκε και πως θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα. Ένα εμπόδιο, διόλου αμελητέο, είναι η αποζημίωση του προπονητή, καθώς είχε υπογράψει πέρσι για 2+1 χρόνια και όπως αναφέρει η εφημερίδα στην πρώτη κουβέντα που έγινε την Παρασκευή ο Έλληνας τεχνικός απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Αν επιμείνει στη στάση αυτή, τότε το ποσό που θα λάβει αναγκαστικά θα αφαιρεθεί από το μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Η El Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στη λίστα της Μπασκόνια για να πάρει τη θέση του Σίτο Αλόνσο, αν ο τελευταίος αποχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του, φαβορί είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα υπάρχουν δύο εμπόδια. Πρώτον, ο Λιθουανός τεχνικός έχει σημαντικές οικονομικές απαιτήσεις τόσο για τις δικές του αποδοχές, όσο και για το μπάτζετ. Και δεύτερον, για να εργαστεί ξένος προπονητής στην ACB θα πρέπει να έχει δουλέψει δύο χρόνια σε ομάδα της Ευρωλίγκας και ο Σάρας μετρά ενάμιση, οπότε αν συμφωνήσει στο πρώτο μισό της σεζόν θα είναι… βοηθός.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα