Τώρα είδε…εντολές σε Καλογερόπουλο ο Ιβάν;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μόνο με Κύζα ικανοποιημένοι στην Τούμπα μετά την ήττα από την…Κ20 του ΠΑΟ

Έχει χαθεί η μπάλα στον συμπολίτη που αν δεν έχει 80-20 υπέρ του διαιτησια φωνάζει γιατί έχασε απο τον Μπίσμπα, τον Ευαγγέλου και τον Χατζηγιοβάννη!

Δεν θα ασχολιόμασταν αν οι αναφορές δεν γίνονταν για τον Καλογερόπουλο. Αυτόν που…εκτέλεσε τον ΑΡΗ στην Λαμία. Τότε οι εξυγιαντές έσπαγαν πλάκα και διασκέδαζαν. Τώρα όμως τι ακριβώς εννοεί ο κύριος Ιβάν λέγοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να σφαιρεθεί η διεθνης προοπτική στον Καλογερόπουλο; Αυτά φιλοδοξεί να κάνει ο… Αρειανός Γραμμένος όταν διοικήσει την ΕΠΟ; Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του;

“Πιστεύω ότι ο κ. Καλογερόπουλος πρέπει να ολοκληρώσει την διαιτητική του καριέρα και θα κάνω τα πάντα για να αφαιρεθεί ότι διεθνής προοπτική έχει. Τέτοιοι διαιτητές δεν κάνουν λάθη. Αυτοί κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν μετά από εντολές”.

Ομως υπήρξε και συνέχεια με ευθείες απειλές: “Η καριέρα του έχει ολοκληρωθεί. Εγώ έχω αρκετές δυνατότητες να τον στείλω στη σύνταξη. Δεν θέλω τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στο γήπεδο, ούτε υπέρ του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας”.

Φουλ της…εξυγίανσης!

Προτεινόμενα Άρθρα