«Δεν βλέπω να αντέχω σε όλο τον τελικό»

από AllAboutARIS

Κλειστά τα χαρτιά του Ζιντάν αναφορικά με την επιλογή Ίσκο ή Μπέιλ

Μπορεί ο τελικός του Champions League στην πόλη που γεννήθηκε, το Κάρντιφ, να είναι όνειρο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως δεν θα αντέξει ολόκληρο το 90λεπτο, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της Media Day.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Ίσκο, που μπορεί να παίξει βασικός στη θέση του, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον τραυματισμό στον αστράγαλό του, που τον κράτησε πίσω, αλλά και τη Χρυσή Μπάλα που δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ:

Για την αποκατάστασή του: «Δεν είμαι στο 100%, δεν έχω παίξει για έξι με επτά εβδομάδες και έχω αναρρώσει από την επέμβασή μου. Έπαιξα με πολύ πόνο, όταν επέστρεψα, παίρνοντας χάπια για να είμαι καλά, πριν από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Έτσι με άφησαν να ξεκουραστώ για να καλυτερεύσω. Δεν είμαι στο 100%, όμως έχω δουλέψει σκληρά με διπλές προπονήσεις για να είμαι έτοιμος, αν χρειαστεί να ξεκινήσω ή να μπω αλλαγή στον τελικό. Αυτό μπορώ να πω μόνο».

Για τις δύσκολες στιγμές: «Φυσικά υπήρχα στιγμές που έπρεπε να σκεφτώ τον αστράγαλό μου, δουλεύω σκληρά με διπλές προπονήσεις και είμαι μακριά από την οικογένειά μου, ήταν πολύ δύσκολο, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να είμαι έτοιμος για να παίξω οποιαδήποτε στιγμή, είτε ως βασικός, είτε από τον πάγκο».

Για το αν παίξει βασικός: «Αν μου το ζητήσουν θα το κάνω, όμως το βλέπω δύσκολο να αντέξω και τα 90 λεπτά. Δεν έχω παίξει πολύ από το χειρουργείο μου και ο Ίσκο έχει παίξει φανταστικά στο φινάλε της σεζόν, όμως ο προπονητής αποφασίζει. Σίγουρα θα μας μιλήσει κάποια στιγμή. Νιώθω σε φόρμα, όμως ο ρυθμός του ανταγωνισμού είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

Για το αν θα απογοητευθεί: «Δεν θα απογοητευθώ αν δεν είμαι βασικός, θα απογοητευόμουν αν δεν κατάφερνα να φτάσω στον τελικό. Τα έδωσα όλα για να είμαι έτοιμος. Το αν είμαι βασικός ή αλλαγή, δεν με πειράζει σε μία χρονιά τόσο δύσκολη από τραυματισμούς».

Για τον Ίσκο: «Είναι φανταστικός παίκτης και τις τελευταίες εβδομάδες παίζει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν και για το πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα στο φινάλε της σεζόν. Όποιος και να είναι βασικός από εμάς, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα».

Για τον τελικό του Κάρντιφ: «Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Ένας τελικός στην πόλη που γεννήθηκα. Μένει μόνο ένα βήμα για να κερδίσουμε. Το σκέφτεσαι ο φαντάζεσαι. Πρέπει να παίξεις και να κερδίσεις».

Το μυστικό για να κερδίζεις τελικούς: «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Είναι η σκληρή δουλειά, να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε την εμπειρία της νίκης από το παρελθόν».

Για τη Γιουβέντους: «Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή στην άμυνα, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες. Είναι περίπλοκο να τους κερδίσεις, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς. Αν παίξουμε στο δικό μας μέγιστο, θα είμαστε πολύ κοντά στη νίκη».

Για το μέλλον του: «Σχετικά με τη Ρεάλ, έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο για έξι χρόνια, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο που παίζω και κερδίζω τίτλους. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είμαι εδώ και παίζω. Είμαι σίγουρος ότι θα παίζω καλύτερα μόλις βρω και πάλι τη φόρμα μου».

Για τη Χρυσή Μπάλα: «Ποτέ δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Αυτό που θέλω είναι να παίζω με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίζω τίτλους, γι’ αυτό υπέγραψα για έξι χρόνια, για να συνεχίσω να παίζω με τους καλύτερους του κόσμου».

Προτεινόμενα Άρθρα