Κέρδος η προσπάθεια για τις κορασίδες

από AllAboutARIS

Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες οι "κίτρινες"

Την ήττα με 5-4 γνώρισαν οι κορασίδες του ΑΡΗ από το junior των Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ, 2016-2017.

Όπως αναφέρεται την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Οι κίτρινες ηττήθηκαν παρά την καλή προσπάθεια που έκαναν για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ που ήταν σε ένα σημείο του αγώνα 4-0 και 5-1.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του ΑΡΗ δεν μπήκαν και πολύ καλά στο παιχνίδι και δέχτηκαν από τους Μπέμπηδες γρήγορα 4 γκολ στο 5’,στο 8’,στο 12’ και στο 15’ της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια και πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 23’ οι κίτρινες μείωσαν το σκορ σε 4-1 με την Δήμητρα Κρομύδα,όπου με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο,πάλι το junior των Μπέμπηδων Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πιο καλά και πέτυχε γκολ με το καλημέρα στο 26’ κάνοντας το σκορ 5-1 και στην συνέχεια είχε και δοκάρι.

Μέτα όμως,οι κίτρινες με πολύ καλή διάθεση και παρόλο που έχαναν με μεγάλο σκορ έκλεισαν τον αντίπαλο στο μισό του γηπέδου και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα.

Οι κίτρινες μετά έκαναν το σκορ 5-3 στο 40’ με γκολ της Ευαγγελίας Μουστάκη και άγχωσαν τον αντίπαλο τους.

Στην συνέχεια οι κίτρινες πέτυχαν και άλλο γκολ με την Αναστασία Παπανικολάου στο 45’ της αναμέτρησης με το σκορ να γίνεται 5-4.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Αναστασίας Παπανικολάου με την κίτρινη φανέλα,το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τις συμπαίκτριες και τους φιλάθλους της ομάδας.

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου): Κιουρτσή(τερματοφύλακας), Αντωνιάδου, Κρομύδα, Παπανικολάου, Γεωργαλά, Τζήσιου, Θεοδωράκη, Γρηγοριάδου, Μουστάκη, Σχοινά, Σταμπούλη”.

Προτεινόμενα Άρθρα