Ραντεβού Μπούμπουρα με Καρυπίδη!

από AllAboutARIS

Η ενόχληση για την δημοσιοποίηση, το κρίσιμο ραντεβού αλλά και το… άδειασμα του Γαλανού που εμφανίστηκες ως συνομιλητής του. Το προανήγγειλε ο ίδιος, το αφήνει να εννοηθεί και το περιβάλλον του.

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ αφού ο 62χρονος επιχειρηματίας έχει δρομολογήσει μια σειρά από επαφές στην Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, η οποία θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα. Με τον Πρόεδρο του ΑΡΗ γνωρίζονται άλλωστε αλλά σε αυτή την συνάντηση η κουβέντα θα φορά αποκλειστικά τον ΑΡΗ.

Ο Μπούμπουρας που διατυμπανίζει με κάθε επισημότητα ότι δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση για την εμπλοκή του ή όχι στους κίτρινους (μάλιστα δηλώνει ενοχλημένος από την δημοσιοποίηση του θέματος), στο ραντεβού με τον Καρυπίδη θα ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, θα πληροφορηθεί τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και τις επόμενες μέρες θα λάβει και θα ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις, ακόμη και για τον αν θα είναι μόνος του ή με κάποιο συμπαίκτη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τον επηρεάσουν αρνητικά….

Αυτό που επίσης θα πρέπει να διευκρινιστεί για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις είναι ότι, ο Γιώργος Γαλανός που εμφανίστηκε στα ερτζιανά της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα να μιλάει για τον Λημνιό επιχειρηματία, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συνομιλητή του Μπούμπουρα και δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Η επαφή έγινε και εξακολουθεί να υφίσταται με άνθρωπο της οικογένειας του ΑΡΗ που όμως δεν έχει καμία προηγούμενη διοικητική εμπλοκή και ό, τι κάνει, το κάνει εξαιτίας της αγάπης του για την ομάδα. 

Γενικά ο κ. Μπούμπουρας είναι πολύ ενοχλημένος από πολλούς που εμφανίζονται να μιλάνε για αυτόν και την πιθανότητα ενασχόλησης του με την ομάδα, χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση τόσο με τον ίδιο όσο και με τον επίσημο ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα