Ένα ιδανικό σενάριο, το οποίο θέλει χρόνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα της ενδεχόμενης εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα στα κοινά του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον ολόκληρου του συλλόγου.

Το θέμα της ενδεχόμενης εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα στα κοινά του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον ολόκληρου του συλλόγου.

Έστω και το σενάριο της εισόδου ενός επιχειρηματία αυτού του βεληνεκούς στην ομάδα «γεννάει» ελπίδες σε έναν ταλαιπωρημένο λαό. Ένα σενάριο ιδανικό, πιθανό αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να φανεί εάν θα έχει happy end ή όχι.

Η σκέψη του κ. Μπούμπουρα για πιθανή εμπλοκή του στον σύλλογο, είναι δεδομένη. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από τη στιγμή που δεν έχει κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον επίσημο ΑΡΗ για να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Έχει βρεθεί βέβαια με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλά για ζητήματα που αφορούν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες που ετοιμάζουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το μέλλον θα δείξει εάν τελικά αυτός ο άνθρωπος θα πάρει ή όχι την απόφαση να «μπει» στην ομάδα. Μία απόφαση την οποία για να πάρει ένας επιχειρηματίας αυτού του μεγέθους θέλει σίγουρα αρκετό χρόνο και ψάξιμο από πλευράς του, ώστε να «τσεκάρει» από παντού ότι το «μπάσιμο» του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα αξίζει και μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για αυτόν.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή είναι να περιμένει και παράλληλα να να προχωρήσει την επόμενη μέρα του. Αν τελικά ο κ. Μπούμπουρας αποφασίσει να «μπει» στην ομάδα, τότε η οικονομική το επιφάνεια αλλά και οι σχέσεις του με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, θα κάνουν αρκετά εύκολη την όλη διαδικασία…

Προτεινόμενα Άρθρα