H επόμενη μέρα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο ΑΡΗΣ έχει την άνεση του χρόνου για να προγραμματίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο

Τα ευχάριστα μαντάτα που περίμενε ο ΑΡΗΣ χθες από τη Σούπερ Λιγκ δεν ήρθαν. Η άνοδος μέσω της 3ης θέσης απομακρύνθηκε και πλέον τίθεται ένα και μοναδικό ζήτημα. Εκείνο της επόμενης ημέρας.

Οσο δεν προκύπτει άμεσο και επίσημο ενδιαφέρον από κάποια άλλη πλευρά για να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, η υπάρχουσα διοικητική κατάσταση είναι αυτή που έχει την υποχρέωση να συνεχίσει και να θέσει επί τάπητος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Με το πρωτάθλημα επί της ουσίας να έχει τελειώσει και τον ΑΡΗ να μην… κυνηγάει κάτι άλλο, ο Θεόδωρος Καρυπίδης καλείται να προχωρήσει και να βάλει τις βάσεις για τη δεύτερη χρονιά της ομάδας στη Football League, μαθαίνοντας από τα φετινά λάθη.

Το θετικό μέσα σε όλα τα αρνητικά για τον ΑΡΗ σε σχέση με την προηγούμενη διετία, είναι ότι φέτος γνωρίζει ήδη από τον Μάιο με σιγουριά την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί. Έτσι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου προκειμένου να γίνει ένας πρώτος σχεδιασμός. Ποιος θα είναι δηλαδή ο προπονητής, ποιους παίκτες θα επιλέξει από το φετινό ρόστερ -θα πρέπει βέβαια πρώτα να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς όλους- όπως και ποιες θα είναι οι εισηγήσεις του. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την πιθανή  και αναγκαία προσθήκη ενός τεχνικού διευθυντή, στο πλαίσιο της στελέχωσης της ΠΑΕ η οποία δεν προχώρησε φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα