Τέλος στο σερί…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός ενδεκάδας για πρώτη φορά έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για την αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ετοιμάζεται χωρίς τον Ούγκο Σόουζα.

Ο Πορτογάλος πέραν των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει είναι τιμωρημένος για το ματς της Κυριακής και έτσι βάζει τέλος σε μία αξιοσημείωτη επίδοση. 

Συγκεκριμένα ο Ίβηρας αμυντικός μετράει 17 συνεχόμενα 90λεπτα στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας ντεμπούτο μάλιστα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα περισσότερα από όλοους τους παίκτες του ΑΡΗ αν εξαιρεθεί ο Σωκράτης Διούδης. Ένα στατιστικό που αν μη τι άλλο αποδεικνύει τη σταθερότητα του Σόουζα και με το οποίο διαψεύδει όσους στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί για την κατάσταση προερχόμενος από αγωνιστική απραξεία επτά μηνών. 

Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει με την αξία του όχι μόνο την αναγνώριση του κόσμου αλλά και τον τίτλο του πιο σταθερου παίκτη του ΑΡΗ στον 2ο γύρο και σίγουρα η διοίκηση θα πρέπει να ξεκινήσει ήδη μία πρώτη προσπάθεια ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα αγωνστική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα