Έριξε αυλαία το 1ο «κιτρινόμαυρο» κύπελλο Άνοιξης!

από AllAboutARIS

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου

Με τον πλέον πετυχημένο τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο κύπελλο Άνοιξης που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας έγιναν οι απαραίτητες βραβεύσεις.

Αναλυτικά, όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος των «κίτρινων»:

«Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που όσοι κατέκλυσαν το γήπεδο της Θύρας 3 ευχαριστήθηκαν και χειροκρότησαν στο τέλος, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ζέφυρου. Το παιχνίδι ήταν για “γερά νεύρα”, καθώς το πρώτο σετ ο Ζέφυρος αν και βρέθηκε να χάνει κάποια στιγμή με 8 πόντους, με αντεπίθεση διαρκείας και με εκατέρωθεν τις 2 ομάδες να αλλάζουν το προβάδισμα στο σκορ, ο Ζέφυρος επικράτησε με 30 – 28.

Το δεύτερο σετ όπως ήταν φυσιολογικό μετά το ψυχολογικό προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Ζέφυρου, κατακτήθηκε σχετικά εύκολα με 25 – 19. Οι αθλήτριες της Έφης Κώστα στο 3ο σετ μπήκαν αποφασισμένες να κάνουν την ανατροπή και μάλιστα 4 φορές είχαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2 – 1, καθώς προηγούνταν με 24 – 20. Σε εκείνο το σημείο όμως πήγε στο σέρβις, η mvp του τουρνουά Φαίη Ρέκλου και σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές άμυνες που έβγαλε ο Ζέφυρος, έκαναν την μεγάλη ανατροπή με 26 – 24 πήραν το σετ και μαζί την νίκη.

Με το τέλος της αναμέτρησης όλες οι αθλήτριες έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην πρεμιέρα του 1ου τουρνουά Άνοιξης, βρέθηκαν οι ομάδες του Μεγάλου Αλέξανδρου με τον Ζέφυρο με το αποτέλεσμα τότε να είναι διαφορετικό, καθώς οι αθλήτριες του Μέγα είχαν κερδίσει με 3 – 1.

Την απονομή του κυπέλλου στις πρωταθλήτριες του κυπέλλου Άνοιξης έκανε ο manager του γυναικείου βόλεϊ, Γιάννης Γιαννάκης, ενώ τα μετάλλια και τα διπλώματα απένειμαν στις πρωταθλήτριες οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας και πρωταθλήτριες Ελλάδος, στις νεάνιδες, Αλεξάκου Ευφροσύνη, Αναστασία Γουγούση και Λαμπριάννη Πήττα.

Την απονομή στην φιναλίστ ομάδα έκανε ο Περιφερειακός προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΡΗ, Γιάννης Πετίδης, μαζί με τις πρωταθλήτριες Ελλάδος στις νεάνιδες, Ελπινίκη Ζωίδου και Αριάδνη Καθάριου».

Προτεινόμενα Άρθρα