Με τη… σκούπα στα χέρια οι Γουόριορς! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασισμένοι όχι μόνο να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά να το κάνουν και με επίδειξη δύναμης δείχνουν οι Γουόριορς.

Αποφασισμένοι όχι μόνο να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά να το κάνουν και με επίδειξη δύναμης δείχνουν οι Γουόριορς.

Συνεχίζοντας στο υψηλό τέμπο των αγώνων στο Γκόλντεν Στέιτ, η ομάδα του Στιβ Κερ εκμεταλλεύτηκε τα αγωνιστικά προβλήματα των Σπερς και πέρασε άνετα από το Σαν Αντόνιο (120-108).

Την ώρα που οι παίκτες του Πόποβιτς μάχονταν για να καλύψουν τις κομβικές απουσίες των Λέοναρντ-Πάρκερ και είδαν τον Λι να τραυματίζεται κι εκείνος στη διάρκεια του ματς, οι φιλοξενούμενοι δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν στο φουλ τις μηχανές.

Αρκούσε λοιπόν ένα ξέσπασμα του Ντουράντ στο τρίτο δεκάλεπτο (όταν πέτυχε 19 από τους 33 του πόντους, εκ των οποίων μάλιστα οι 16 συνεχόμενοι) για να… εξαφανιστούν στο σκορ και ουσιαστικά να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη.

Βέβαια, το δικό τους μερίδιο σ’ αυτή είχε ο Κάρι με 21 πόντους και 6 κλεψίματα, ενώ 16 πόντους συνεισέφερε ο ΜακΓκι και 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ο Γκριν. Από την άλλη, συγκινητικός -αλλά όχι και αρκετός- ήταν ο Τζινόμπιλι, που τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους.

Έτσι, οι περσινοί φιναλίστ έφτασαν με άνεση στο 3-0 και δείχνουν έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι (τα ξημερώματα της Τρίτης) να «σκουπίσουν» τους Σπερς και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους διαφαινόμενους αντιπάλους των τελικών Καβαλίερς.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα