Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εμφατική νίκη θα ψάξουν σήμερα οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου

Η ώρα που ο ΑΡΗΣ θα υποδεχθεί τη Λαμία, έφτασε, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Υπό άλλες προϋποθέσεις ο «κιτρινόμαυροι» σήμερα θα ήταν έτοιμοι για να «κλειδώσουν» την άνοδο τους. Έτσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις απειροελάχιστες πιθανότητες που έχουν για να ανέβουν αγωνιστικά. Δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για να κερδίσουν.

Μπροστά τους θα βρουν την ομάδα… σκάνδαλο στη φετινή Football League. Ναι μεν ο ΑΡΗΣ έδωσε αγωνιστικά δικαιώματα, η Φθιωτοί όμως έδωσαν… διαιτητικά και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν μία αμφισβητούμενη άνοδο με την εύνοια που απολαμβάνουν φέτος. Για αυτό και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ζήτημα τιμής για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, η οποία θέλει τη νίκη και με περισσότερα από ένα γκολ.

Χωρίς Μπούρμπο και με αλλαγές

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον Χρήστο Μπούρμπο που αποβλήθηκε στην Κρήτη και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Πέραν όμως του έμπειρου μπακ δεν μετράει άλλες απουσίες και ετοιμάζεται για… φρεσκάρισμα στην επίθεση, όπου Καπνίδης και Μιλούνοβιτς θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Οι υπόλοιποι που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ρόβας (Πίτου), Τάτος και Ντούνης.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Έρχονται για το «Χ» οι Φθιωτοί

Η Λαμία θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αρχικά για την ισοπαλία, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη άνευ αγώνος κόντρα στον Πανθρακικό θα της δώσει την άνοδο. Ο Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Βασιλόγιαννη, τον τραυματία Σπυρόπουλο και τους Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Φερφελή, Μανιά, Πατσαρούχα, Βορύλλα.

Η αποστολή της Λαμίας: Τσέναμο, Πίτκας, Όμο, Αυγενικού, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Ματσούκας, Ποζατζίδης, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης, Ρότσα.

Προτεινόμενα Άρθρα